Afslutning 2018

Mandagsturnering - Klubmesterskab den 5. oktober

Link til  DAGENS RESULTATER  -  RESULTATTABEL 2018  -  DE GRÅ MORGENMÆND  -  GOLFBAKKEN


Sidste match i dette års mesterskab - Vi var 9 deltager. Fra venstre Carl Henrik Brammer, Søren Prinzler, Ole Barney Jensen, Niels Ove Andersen, Leif Balle Svendsen, Henrik Linnemann-Schmidt, Georg Miksa og Henning Bjerregård, samt fotografen Hans Blomhøj.

TOP


Matchlederen trækker reglerne skarpt op

Der lægges bolde i hatten

Der trækkes 3 x 3 bolde op af hatten
Vores sidste match i dette års turnering foregik i helt normalt dansk efterårsvejr sol, lidt regn og blæst. Vi spillede slagspil med et limit på 15, der blev lagt op på fairway og det var ikke tilladt at give puts.  Dagens match blev vundet af Carl Henrik med netto 78 slag, nr. 2 blev Hans med 80 slag og Ole blev nr. 3 med 82 slag. Klubmesterskabet  blev vundet af Niels Ove Andersen med 16 point, foran Carl Henrik som fik 15 point, Leif og Hans delte 3. pladsen med 11 point til hver, Ole blev nr. 4 med 10 point.

Carl Henrik - klubmesteren fra 2017 åbner dagen slagspil

TOP


Vores nye formand Georg overrække pokalen
 til vores nye klubmester Niels Ove
I år var vi inviteret hjem til Susanne og Niels Ove, det takker vi mange gange for. Vi kommer gerne igen næste år :-)

Vi fik en buffet som bestod af 4-5 slags sild (Leif) - Inges frikadeller (Georg) - medisterpølse, steg m.m. - 6 små oste (Hans) - dessert (Carl Henrik) + øl og snaps efter behov.

Ole Barney havde blomster med til Niels Oves hustru, som var til stor hjælp under serveringen. Kaffen indtog vi i dagligstuen. Her deltog Susanne og tak til hende, fordi hun var kvik med fotografiapparatet. Vi fik et par gode billeder af Søren, da han viste sine yoga færdigheder på stuegulvet.
Det medførte en længere debat i dagligstuen, om yogaens gavnlige virkning på en flok ældre golfere.

En god afslutning på en dejlig dag. Vi takker endnu en gang Susanne og Niels Ove og vi glæder os til at se hans navn på pokalen næste år.

Vandrepokal fra 2009

TOP

TOP