- Margarinen smuldres i melet, vandet tilsættes og dejen æltes let
sammen.
- Sæt dejen i køleskabet.
- Tænd for ovnen og stil den på 200 grader.
- Porrerne skæres i 5-6 mm tynde skiver og koges 3-5 min. i let
saltet vand.
- Tomaterne skæres i skiver. Hvis det er dåsetomater, så skal al væden
hæles fra.
- Tag porrerne op af gryden og lad dem dryppe af.
- Dejen tages ud af køleskabet og rulles ud på et meldrysset bord.
- Kom den op på et 22-25 cm. tærtefad.
- Kom halvdelen af osten på tærtebunden og stil den i ovnen ca. 10
min. Når bunden forbages, så kan den bedre tåle væden fra grønsagerne.
- Tærten tages ud, porrer og tomaterne fordeles på bunden.
- Salt og lidt peber samt oregano drysses over.
- Fordel den sidste halvdel af osten ovenpå og stil den ind i ovnen
ca. 20 min.
|