NB: Det er en fordel, hvis kartoflerne er kogt på forhånd.
Retten er velegnet til opvarmning.
- Skræl kartoflerne og kog dem i ca. 20 min.
- Pause
- Pil løgene og hak dem groft, kom dem i en gryde eller sorterpande
og svits dem i olien.
- Skær pølserne i 5-10 mm. skrå skiver, kom dem i gryden og lad dem
stege lidt med. Drys paprika over, bland det godt og skru ned for
varmen.
- Skær kartoflerne i skiver og kom dem i gryden sammen med letmælk/vand og
tomatpure' .
- Kom melet i en melryster sammen med 1dl. vand, ryst det godt og
kom det langsomt i gryden, retten skal småkoge mens den jævnes. Stop
når retten har en passende konsistens. Smag til med salt og peber.
Lad det småkoge yderligere 5-10 min. til kartoflerne er gennemvarme.
- Drys hakket purløg ud over retten og den er klar til servering.
|