- Rens mørbraden og skær den i 1 cm. tynde skiver.
- Hak hvidløget. Hvis du vil undgå hvidløgs- ånde, så flæg først
hvert fed og fjern det grønne i midten.
- Skær tomaterne i tynde skiver.
- Rens og skær champignonerne i kvarte stykker.
- Tænd ovnen og stil den på 220 grader, spring dette punkt over hvis
du venter men gratineringen.
- Svits mørbradskiverne i olivenolie, krydrer men salt, peber og det
hakket hvidløg. Læg det hele over på et smurt, ovnfast fad.
- Svits champignonerne i olie på panden, krydrer med salt, paprika og
peber. Hæld piskefløden over og lad den koge lidt ind. Smag til med
ekstra krydderier.
- Det er nu du skal tænke på hvilken form for tilbehør, du skal
lave til retten.
- Hæld sovsen over kødet, læg tomaterne oven på, drys den revne
ost over og stil den i ovnen i ca. 15 min. ved 220 grader. Lad den
hvile i ovnen, til den er gennemvarm.
|