- Tænd for ovnen og stil den på 200 grader.
- Find ingredienserne frem og stil dem op på en række i den orden de
skal bruges.
- Kom kød, havregryn, vand, salt og peber i en skål, ælt det godt
sammen. Form det i en aflang flad bøf, læg fetaen i en stribe på
midten, drys basilikum over, fold bøffens siderne ind over fetaen.
- Læg bøfrullen på et ildfast fad og stil det midt i ovnen i 45
minutter.
- Pil løget og skær det i tynde både, svits det på en pande i
olien, kom tomater og feta (den skal smulers godt ud) på panden og
skru ned for varmen, rør af og til i sovsen, fortynd evt. med vand.
- ½ liter vand bringes i kog i en gryde, tilsæt 2½ dl bulgur og lad
det koge svagt under låg i 10 minutter, lad bulguren trække i 10
minutter.
- Kog bønner eller rosenkål i ca. 5 minutter.
- Sovsen hæles på fadet med den indbagte feta, server bulguren og grønsagen
på et andet fad.
|