En herlig sommerret, nyd dem på terrassen med et glas køligt hvidvin.
- Skær rødløgene i små tern, ca. 10 x 10 mm.
- Skær tomaterne i små både eller tern.
- Del den halve fennikelknold i grove stykker.
- Skyld salaten og krydderurterne og hak det meget groft.
- Bland det hele sammen, drys krydderierne oven på og bland igen, vær
forsigtig med chilien, undlad den hvis du ikke er til stærke retter.
Brug ca. 1 fingerdrys (hvad du kan have mellem tre fingre) af hver
krydderi. Bland det hele forsigtigt igen.
- Kom bulgur, salt og vandet i en gryde, kog det i 10 min. og lad det
derefter trække i yderlige 10 min.
- Varm en stegepande op, kom oliven olie på og steg kødet på alle
sider, til det er gyldent ca. 2-3 min. på hver side, skru derefter
ned for varmen og steg det 5-6 min. på hver side.
- Tag kalkunbrystet af panden, dæk det men stanniol og et viskestykke
og lad det trække i 10 min. før du skære det ud.
|