- Hvis du serverer kartofler til, så skræl dem og sæt dem klar i
mikrobølgeovnen.
- Del vindruerne og tag kernerne ud.
- Rens kyllingen, del den i 4-8 stykker, fjern skindet og gnid
stykkerne på begge sider med karry
- Tag en stor gryde eller en pande med høj kan (sauterepande).
- Kom olien på panden/gryden og brun kyllingestykkerne på begge
sider, tilsæt bouillon og lad den småsnurre ved svag varme under låg
i ca. 30 min.
- Tænd for kartoflerne.
- Tag stykkerne op på et fad og hold dem varme i ovnen, eller sæt
fadet på kogepladen, som stilles på nr.2.
- Kom vindruerne i gryden/panden.
- Kom melet i en melryster og ryst det godt sammen med 1 dl. koldt
vand.
- Kom det langsomt i gryden/panden mens sovsen koger svagt, stop når
sovsen har en passende konsistens.
- Smag sovsen til med salt og hæld den over kyllingestykkerne.
|