Afslutning 2017

Mandagsturnering - Klubmesterskab den 13. september

Link til  DAGENS RESULTATER  -  RESULTATTABEL 2017  -  DE GRÅ MORGENMÆND  -  GOLFBAKKEN

Klik på billederne!  Der ligger et stort billede bag ved de 8 små billeder

Søren Prinzler i samtale med
Henrik Linnemann
Måske et nyt medlem
Torben Sylvest Jensen
Leif Balle-Svendsen Ib Rathsach på 5. tee
Allan Meilstrup på 1. tee Niels Ove Andersen på 7. tee Ole Barney Jensen modtager sin
3. præmie i klubmesterskabet
Klubmester 2017
Carl Henrik Brammer

 

Vores sidste match i dette års turnering var en noget afkortet slagsspils mats på kun 12 huller. Det skyldtes en meget dårlig vejrudsigt, som lovede regn og blæst fra ca. kl. 10.

Dagens match blev vundet af Carl Henrik med Ib, Hans og Leif på de efterfølgende pladser. Klubmesterskabet vandt Carl Henrik suverænt med 23 point, nr. 2 blev Ib Rathsach med 14 point og 3. pladsen blev delt mellem Ole og Hans.

Efter vores lille runde golf kørte vi alle til Klitgården i Nøddebohuse. Det vil sige, der var lige en, som skulle en tur ud til Kikhavn, så derfor kom vi først til bords kl. 14.

Tak til Carl Henrik for den velsmagende kage
Menuen bestod af følgende: 5 slags sild, varmrøget laks, flæskesteg med sprød svær, hjemmelavet rullepølse og til sidst 5 slags ost med varme flutes. Efter frokosten og en lille oprydning sluttede vi af med kaffe og hjemmebagt konditorkage. En stor tak til Leif og sønnen fordi vi måtte låne Klitgården denne onsdag.

 

Ib Rathsach var fotografen, da dette gruppebillede blev taget.
Fra venstre Allan Meilstrup, Søren Prinzler, Carl Henrik Brammer, Niels Ove Andersen, Torben Sylvest Jensen, Leif Balle-Svendsen, Ole Barney Jensen og Hans Blomhøj.

 


Der var rigtig meget opvask, sildetallerkner, små tallerkner til laks, store til flæskesteg og små til ost. Kaffekopper, kagetallerkner samt øl, snapseglas og en masse bestik. Takket være vores lynhurtige opvasker blev det hele klaret på ca. 1/2 time uden skår i porcelænet.

Efter opvasken gik vi op på 1. salen. Her sluttede vi af med en lille billard turnering spillet som en par turnering. Ole og Allan vandt en klar sejr med hele 28 point.
.

*